sâmbătă, 11 decembrie 2010

Ce mai facem noi...


Am dat si teza la romana. Ne.am speriat degeaba :). Ma astept la un...9-10. Dupa ce ca am innebunit-o degeaba pe Lexa care spunea, inainte de teza sa nu mai zic cuvantul cu "t" sii ii ziceam "care cuvant? teza? la romana? cu diriga? care ne da extra greu?" nici macar nu s.a adeverit. Multumim celor de la 8c sau chiar mai batrani, nu stim, care erau mai putin dotati ca noi, dupa spusele dirigai, pentru ca in dimineata de ieri, 10.12.2010 s.a...constatat in jurul orei 7-8 o...extorsiune al unu degajament al unei...unui xerox al dirigai :].

Altceva ce mai facem?
-Ne pregatim pentru teza la mate, pentru care nu depun niciun efort emotional. Nu.mi pasa daca iau 7 sau 8. Bine...acum cand ma uit la acel 7, imi dau seama ca NU verau 7 in teza la mate. De la 8 in sus e bine :). Daca iau 8 in teza la mate si am un 9 si 2 de 10 imi iese 9.25...deci e bine. Si dupa o sa mai iau eu un 10 :-j.
-Ne Fernandoim viata :). Ce pot spune altceva in momentul asta inafara de "fa, te f*t?" sau "Sa te duci la ai tai acasa sa te lauzi ca te.a udat Fernandooo" =) ?
-Vrem zapada. Sau vreau zapada. M.am saturat de soare pe moment. Vreau VISCOL, FRIG FRIG FRIG SI MUUULTA ZAPADA. Vreau s-o sapunesc pe Geo >:).
Si mai vrem noi multe da nu mai este idei ca sa scriu.

3 comentarii:

  1. ti-am spus ca daca o sa faci asta iti jur ca numai ai ce discuta cu mine. :|
    urasc zapada,urasc iarna si tot ce tine de frig :))!

    RăspundețiȘtergere
  2. :-bd.mai mult de atat nu pot sa zic pt caaa la cat de urat am stanutata dupa ce ti'am inchis cred ca am sculat tot blocu!\:D/

    RăspundețiȘtergere
  3. @geo. ai zis ca ma laaasi :o3
    nu muult! promiiit:o3 si cand suntem doar noi! :))

    RăspundețiȘtergere