marți, 4 ianuarie 2011

Ultima zi de vacanta...

Maine incepe scoala. Iuhuu:|. Pana acum vroiam sa inceapa, acum nu. Incep scoala tocmai cu chimie. Nu ma deranjeaza in general chiamia...dar cred ca maine dau test. :|

Azi a fost o zi...ciudatica...si adica:
-9:03 suna moni. ii raspund cu vocea mea de "ce cacat vrei la ora asta?" si imi spune ca i.am lasat mesaj sa ma sune cand se scoala ca poate mergem la observatoru' astronomic ca e eclipsa. I.am zis ca nu are rost ca nu avem timp si ca o sun eu cand ma scol. Ma chinui sa adorm, nu pot. Il iau pe alex si ma mai chinui sa adorm. La 10:30 ma ridic din pat, alerg, il scol pe tata care sare din pat si se sperie si ii zic "se vedeeeeeee! nu dormeai nu?" vin inapoi in camera mea, ma uit la soare, constat ca vad picatele galbene. [WOOOW!ce uimitooor!:|] Tata zice ca sa iau ochelarii de soare sa ma uit. Ii ia el.
-12:30 nu imi gasesc patinele. caut...caut...caut...sun mama....caut....caut...sun mama...caut...cauta si tata si gaseste. Ma imbrac, plec.
13:04 UNDE SUNT GEO SI MONI?! Stau in statie si 2 minute si nu au venit inca=)) Ma intalnesc cu Gabi 7 A. [oo nu, sper sa nu ma vada:-l] -Ce cauti aici aleeeexa? -Astept, tu ce cauti? -Pai trebuia sa ma intalnesc cu Duda[nicolae =)), teapa!] aici. Da nu e. [caut un/o duda si nu gasesc, caut un/o duda si nu gasesc, toti/toate duzii/dudele sa apeleze la mine!]. Astept...astept...vobim de telefonu' meu....sun moni...moni pe partea aialalta. Ajung. Vine tramvaiu'. Duda nu. Gabi nervos. Unde Duda?! Plecam. Eu vroiam sa mai stam =)). Ajungem. Uitam sa coboram. Noroc cu mama lu' Geo.
Intram in chestia aia de la patinoar. Tipi. Dragutei. Unii. Eu,Geo si mama ei mergem sa ne lasam hainele la garderoba. Moni ramane :>. Tipii intreba daca ii place de vreunu. Moni zice nu. Ajungem. Moni ne zice. Radem. Ne uitam la ei. Radem. Se uita la noi. Rad si radem. Mama lu' geo se uita la noi speriata. Radem. Inca nu au terminat de curatat gheata?! [am ajuns tocmai la sfarsitul turei:|]
Ajungem pe gheata. -Fata, ne dai si noua id.ul tau? -Iti place de Napoleon?[ce naibe de nume e asta?!] -Cum va cheama? etc.
Plecam. Mergem in plaza. Cautam cadou. Nu gasim cadou. Mergem sa mancam. TERMIN INAINTEA LU' GEO DE MANCAT! :o:o Plecam. Geo rade. Rad si eu. Spiritiiism :>. Criza de ras...Ajungem la mine. Geo si moni in baie. Eu pipi pe mine. Intru in baie, o dau pe moni laoparte, geo vorbeste la telefon cuRaduuu, fac pipiii :).
Plecam. Ajungem la Gema. Acolo ne asteapta Gabi,Duda,FIlip. Il asteptam pe Radu. Credem ca e un om care vine inspre noi. Are pantaloni de cocalar, nu e el. Ajunge. Mergem la biliard. Ne trebe buletin. Nu avem la noi. Mergem la Bingo. Joaca biliard, incerc sa intru pe omegle.com pe telefon da nu merge :(. Plictiseala, maini reci, tacuri in fata, luat de obraji, fumuri, dunhill, etc. Suna tata. Suna mama. Plec cu Geo. Mergem in cora cu mama sa luam cartuse pt imprimanta. Ne intalnim cu Mia. Ateptam sa terminte mama de platit. Ne plictisim si plecam. Mergem in Sir. Isi ia mia creion de ochi si acetona. Haaa. ce zi!

3 comentarii: